Kontakt



 
www.facebook.com/rakijauglavnom



filozota@gmail.com
ilijamalovic@yahoo.co.uk
 



+381 64 12 15 825  -  Zoran
+381 65 26 01 186  -  Ilija

8 коментара:

  1. Добар ден, пред свега велики поздрав из македоније и честитке за невероватно добар блог шта сте урадили ! Прави промотори оно што је и треба да буде гордост једна нација ! Хтео би да вам питам пар срваре пошто желим да одпочнем са производње лозова ракија. Дал би могли да посочите из коих сорта гројзе су најпогодније ра лозовачу? Хвала однапред ваш фан из скопје поздрав.

    ОдговориИзбриши
  2. Poštovani Darko, hvala što nas čitate i pratite. Najbolje sorte za lozovaču su: Muskat otonel, Tamjanika bela, Traminac crveni, Rkaciteli, Godominka, Kladovka, Neoplanta, a iznad svih Muskat Hamburg. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. Pozdrav, stručnim licima! Imate li komentar za rakiju od suvih šljiva: http://www.patrijarsija-puo.rs/wp-content/uploads/2014/12/rakija-27.jpg

    ОдговориИзбриши
  4. Pozdrav, zanima me da li vam je poznato gdje se može kupiti (i da li se više proizvodi) travarica Iva - proizvođač Imota.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман8. 2. 2018. 21:23:00

    Поштовани,
    занима ме коју сорту шљиве препоручујете за производњу ракоје?
    На почетку сам развоја овог хобија, па ми је у плану повећање засада шљиве. Тренутно у засаду осим двадесетак стабала старе раношљиве имам , тридесетак младих стабала исте и око стотинак стабала чачанске родне. У плану ми је садња око две стотине нових стабала, па молим за савет стручњакак за избор сорте шљиве, како бих касније имао добру и квалитетну шљиву за ракију. Пуно поздрава из Краљева.
    Радоја Сандо

    ОдговориИзбриши
  6. Pored ranke i čačanske rodne, teško da možete da idete dalje od čačanske lepotice (što se tiče hibrida). Nemojte samo da sadite Stenli, probajte tu ranošljivu da proširite!

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман2. 11. 2018. 14:15:00

    Postovani,

    Mozete li dati vasu ocenu koliko smatrate da rakija treba da odlezi u buretu male zapremine, od npr 5l ? Uspeo sam da nadjem preporuke za burad velike zapremine, ali ukoliko bih u kucnoj radinosti ostavio rakiju u hrastovo burence od 5l, koji bi to period bio optimalan, po vasem misljenju.

    Unapred hvala na odgovoru, i zelim Vam da nastavite sa dobrim radom!

    ОдговориИзбриши