Knjiga R A K I J A

Knjigu RAKIJA su, nakon nekoliko godina putovanja, istraživanja, uzbudljivih degustacija i beleženja skrivenih rakijskih tajni i anegdota, napisali Ilija Malović, Zoran Radoman i Vladimir Dulović. U knjizi RAKIJA možete da saznate sve o istoriji, proizvodnji i tehnologiji, vrstama rakije, destilerijama i festivalima kao i kako da konzumirate i prepoznate dobru rakiju – tradicionalno piće u Srba. Autori ove knjige upustili su se u višegodišnje istraživanje istorije, tradicije i kulture proizvodnje rakije i uživanja u njoj. Knjiga je napisana na zanimljiv i pristupačan način i obogaćena je sa više od 400 sjajnih fotografija koje je većim delom uslikao fotograf Dragan Bosnić.

Prelistajte knjigu ovde: https://issuu.com/mkbeograd/docs/rakija
*************************************************************************************
Knjigu možete naručiti preko nas kao pravno lice: redovna cena knjige za fizička lica je 8.990 dinara, a pravna lica imaju 30% popusta za avansne uplate, tako da je cena: 6.293 dinara.

Naručite knjigu preko e-maila: rakijauglavnom@yahoo.com ili preko naše Facebook stranice: www.facebook.com/commerce/products/1549449611803129/

 

 

Нема коментара:

Постави коментар