tag:blogger.com,1999:blog-8320864714343124729.post2386346199432482073..comments2024-03-27T14:29:45.936+01:00Comments on Rakija, uglavnom: Teodor - fruškogorski armanjakЗоран Радоманhttp://www.blogger.com/profile/18038739447632855374noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8320864714343124729.post-72755297207217610632020-12-12T10:50:01.279+01:002020-12-12T10:50:01.279+01:00Fenomenalne slike, svaka čast na prikazu.
Što se ...Fenomenalne slike, svaka čast na prikazu.<br /><br />Što se armanjaka tiče, po mom skromnom iskustvu, neki minimum sazrijevanja je 15 godina. Zavisno i od sorte, za neke je idealno od 20-30 godina. Pio sam i armanjake stare 35 i više godina, isključivo Baco sorta - bili su fenomenalni.<br /><br />Sreća je što nije poznato piće kao viski i konjak. Kažem zbog cijena. Zamislite 55 godina star viski, koštao bi koliko garsonjera. A tako star i nista manje kvalitetan armanjak možete naći za pristupačnu cijenu. Unknownhttps://www.blogger.com/profile/02544256379292116246noreply@blogger.com