tag:blogger.com,1999:blog-8320864714343124729.post2236074765139777605..comments2024-03-28T20:59:15.829+01:00Comments on Rakija, uglavnom: Stara Pesma - KlekovačaЗоран Радоманhttp://www.blogger.com/profile/18038739447632855374noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8320864714343124729.post-81793500270467945562016-07-13T16:22:04.441+02:002016-07-13T16:22:04.441+02:00Pre nekih 5 godina sam u BACKOJ TOPOLI nasajmu ..p...Pre nekih 5 godina sam u BACKOJ TOPOLI nasajmu ..probao klekovacu od gospodina MILIVOJA tesanovica iz okoline ljiga .. cini mi se. SVRSENTSVO OD UKUSA I BOJA ,TAMNO CILIBAR BOJE .. Ukus sljive dominirao .. ali blagi ukus kleke je nesto sto me izbacilo iz sedla. Ka sam ga uupitao kako je uspeo daje tako ispece i ostari.. MILIVOJ MI RECE DA JE TO JEDNOSTAVNO Na500-litara MEKE . stavi 1/2 kiograma kleke, a tek posle 3 meseca je destilise i onda u bure.!POZDRAV ZA VAS LJUBITELJA KLEKE!!miroslav erornoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8320864714343124729.post-68290970443684878912016-05-25T21:21:36.080+02:002016-05-25T21:21:36.080+02:00Moguće da je ovo najbolja klekovača na svetu.Moguće da je ovo najbolja klekovača na svetu.Зоран Радоманhttps://www.blogger.com/profile/18038739447632855374noreply@blogger.com